Paste carbonara

de Ina in Paste, 19 Iun 2010 | 20814 vizualizari

 

Zilele astea mi-ati facut pofta cu pastele voastre... :-P Vin si eu acum cu reteta mea de Carbonara . Am vazut-o acum 2-3 ani pe net ( nu ma intrebati pe ce site, ca nu mai stiu ) si mi-a ramas la suflet.
Merita incercata!

 

INGREDIENTE

  •  1 punga paste 400 g,
  •  350 g kaizer  sau sunculita afumata, 
  •  3-4 oua,
  •  350 g cascaval ras,
  •  50 g. de unt (pentru prajit),
  •  delikat,
  •  busuioc maruntit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste carbonara:

         Se pun pastele la fiert dupa instructiunile de pe punga. In acest timp se da pe razatoare cascavalul, se bat ouale si se aduga  in ele putin  delikat si busuioc dupa gust.

         Se taie cubulete mici  kaiserul sau sunculita taraneasca si se prajesc putin in unt .

         Se scot pastele si se scurg. Se pun in aceiasi oala. Se pune pe foc si se adauga treptat kaiserul; ouale amestecand in continuu si la sfarsit dupa ce s-au albit (s-a inchegat oul) se adauga cascavalul ras, se mai amesteca odata, se pune capacul, se stinge focul, se mai lasa 2-3 min cu capacul pus fara foc.

          Se servesc calde ornate cu busuioc uscat deasupra

TIPS-URI

1

Daca afumatura este prea sarata, nu mai trebuie sa adaugi delikat in paste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste carbonara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (40)

Ina 1

10.07.2010, 21:38

onuta, nu-s senzationala , fac doar pe grozava

cococo 1

30.09.2010, 01:10

buna seara Ina imi permit sa iti spun ,busuiocul nu are ce cauta in acest fel de paste , si incerca sa pui oul batut cu cascaval si piper , peste pastele cu caizer dupa ce ai stins focul , alfel devine omleta,

MIUTA 1

04.03.2011, 00:22

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paste cu piept de pui, bacon si sos de ciuperci